wimperextensions

Kom bij ons een mooie set one by one wimperextensions laten zetten.

Wij passen de hoeveelheid extensions aan, aan de grote van de ogen en aan de condities van de eigen wimpers.

Hoe verzorg ik mijn wimpers thuis:

Het is heel erg belangrijk dat uw extensions niet in aanraking komen met olie producten, dit laat de lijm oplossen, en dan vallen de wimpers uit.
Borstel de wimpers elke dag met een wimper borsteltje, en maak de wimpers regelmatig schoon met een speciale reiniging voor wimperextensions, ook al heb je geen make-up op, de wimpers worden toch vies van de invloeden van buitenaf en zo geef je bacteriën geen kans. wij hebben een speciale foamreiniger voor de wimpers te koop in de salon.

Wij raden het gebruik van make-up en vooral mascara af, of u moet een speciale mascara voor wimperextensions gebruiken. Deze kunnen wij u ook laten zien in de salon.

Ook is het belangrijk dat je zelf niet teveel aan de wimpers zit, hierdoor kunnen de wimperextensions, en de haar waarop ze bevestigd zijn afbreken.,, en dit zou echt heel zonde zijn.. Doordat de extensions zijn gelijmd op de eigen wimper haartjes groeien deze natuurlijk ook met de natuurlijke wimpers mee uit. Een wimper haartje heeft ongeveer 6 weken nodig om helemaal uit te groeien en dan valt deze uit, ons advies is dus om rond de 3/4 weken een opvul behandeling te doen, zo blijven uw wimpers altijd mooi vol :).

 

LET OP
Wij zetten geen wimpers onder de 17 jaar!

Kom naar uw afspraak altijd met schone, gereinigde wimpers! dit scheelt voor ons heel veel tijd aan schoonmaak werk, die wij beter in de behandeling kunnen steken.

partner-logo03
partner-logo01
provoet
drbaumann-2
piura_white_blanco_background
ikskinperfection-2