vrouw-anoniem-400x400

Een fijne omgeving en aardige meiden! Mooi resultaat, ze nemen de tijd! Ook iets extra’ s vragen, buiten waarvoor ik de afspraak had. Was geen probleem.

vrouw-anoniem-400x400

Massage

Vriendelijk ontvangen, hele fijne massage gehad!

vrouw-anoniem-400x400

Hotstone

Heerlijke hotstone massage gehad!

vrouw-anoniem-400x400

Bedankt!

Ik had de afspraak als verassing voor mijn moeder.Het was voor haar de eerste keer bij jullie.die was erg tevreden! Erg goed en fijn geholpen …personeel deed erg haar best en was erg aangenaam in de omgang.
Dus dank jullie wel voor deze fijne verassing voor mijn moeder!

nicole-gladdines

Heerlijk!!

Ze doen echt hun best, heerlijk!!

ashley-barry

Zeker een aanrader!!!

Eindelijk in mijn leven na ruim 6/7 jaar raak ik me acne kwijt door Shirley der behandelingen echt een super Salon met de goede info. Zeker een aanrader!!!

mirjana

Heerlijk ontspannen

Mooie salon met vriendelijk personeel, heerlijk om te relaxen, verschillende behandelingen echt een genot.

cynthia-mangelaars

Helemaal zen!

Vanmiddag bij Shirley genoten van een heerlijke schoonheidsbehandeling die ik had gewonnen bij de open dag van de Knotwilg. Zeker voor herhaling vatbaar even aan jezelf denken en alles vergeten. Helemaal zen!

marouschka-pardaan

Acne behandeling

Ik kom al jaren bij schoonheidsinstituut Jasmijn voor mijn acne. Er wordt met je meegedacht welke behandeling er een goed resultaat kan geven. Ook is er altijd ruimte om mee te werken aan een nieuw soort behandeling. Het personeel is heel erg vriendelijk en deskundig. Zo wordt er aanzienlijk vaak een cursus gevolgt. Zo ook te zien op Facebook. Deze salon is echt een aanrader als je klantvriendelijk, doelgericht en deskundig geholpen wilt worden. Ik ga er keer op keer met een glimlach naar buiten.

partner-logo03
partner-logo01
provoet
drbaumann-2
piura_white_blanco_background
ikskinperfection-2