Deze behandeling is een echte workout voor uw huid. 

Een echte booster. Zorgt voor een betere doorbloeding, hierdoor gaat de celstofwisseling sneller. De cellen krijgen meer zuurstof en worden getriggerd tot de aanmaak van collageen vezels. Echte huidverbetering.

Hoe is deze behandeling opgebouwd:

  • Reiniging van de huid
  • cupping of manuele bindweefsel massage van het gezicht,hals en decolleté
  • Voedend masker
  • Dag of nacht verzorging.

Deze behandeling is ook in kuurverband mogelijk.

Kuur van 7 behandelingen

Bindweefsel en cupping voor € 225-  inclusief een uitgebreide intake en huidanalyse.

 

Bindweefsel is weefsel dat onderdeel uitmaakt van alle organen van ons lichaam. Het heeft een steunende en verzorgende functie, beschermt de organen en bepaalt hun vorm. De huid is ons grootste orgaan. Wanneer bindweefsel cellen en het weefsel uit gaan rekken, is onze huid niet meer stevig genoeg, en krijgt het de kans om te gaan hangen waardoor deze de stevigheid en elasticiteit verliest, en zo kunnen rimpels ontstaan. Hiervoor hebben wij de bindweefselbehandeling gezicht ontwikkeld.

Bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en zet aan tot celvernieuwing en verbetering. Hierdoor verbetert de conditie van de huid waardoor deze strakker en gladder wordt. Een kuur van bindweefselmassages wordt uitgevoerd voor het verbeteren van lijntjes,rimpels en huidverslapping in het gelaat, de hals en decolleté.

 

Wanneer het  bindweefsel krimpt en uitdroogt kan het de huid onregelmatig naar beneden trekken waardoor cellulite kan ontstaan op de benen bijvoorbeeld.. Kijk hiervoor bij de bindweefsel lichaamsbehandeling

 

* Wij snappen dat u zo lang mogelijk wilt genieten van het resultaat van deze behandeling. Dit gaat natuurlijk het beste als u onze verzorgingsproducten ook thuis gebruikt, en dat in combinatie met de behandelingen in onze salon. Wij geven u graag een eerlijk,duidelijk en vrijblijvend productadvies.

 

  • Wij mogen u geen 100% garantie garanderen, de behandel resultaten zijn afhankelijk van uw leefstijl, invloeden van buitenaf, gezondheid, en uw zon gebruik. Nu is het ook zo dat bepaalde medicijnen,stress en bepaalde ziektes het resultaat kunnen beïnvloeden, of dat u misschien hierdoor helemaal geen bindweefsel behandeling mag ondergaan. Vandaar dat wij voor elke bindweefselbehandeling/kuur een anamnese/analyse bij u afnemen, en van u verwachten dat u alles naar waarheid beantwoordt. Heeft u bepaalde allergieën, of slikt u medicatie waar u de naam moeilijk van kunt onthouden, neem ze dan gewoon uw eerste bezoek mee, zo weten wij precies wat u gebruikt.
Piura logo