Cupping of Manuele Bindweefselmassage van het lichaam.

Wij hebben niet alleen bindweefsel behandelingen voor het gezicht, maar ook voor het lichaam.

Bindweefsel is weefsel dat onderdeel uitmaakt van alle organen van ons lichaam. Het heeft een steunende en verzorgende functie, beschermt de organen en bepaalt hun vorm. De huid is ons grootste orgaan. Wanneer bindweefsel cellen en het weefsel uit gaan rekken, is onze huid niet meer stevig genoeg, en krijgt het de kans om te gaan hangen waardoor deze de stevigheid en elasticiteit verliest.Wanneer het bindweefsel krimpt en uitdroogt  kan het de huid onregelmatig naar beneden trekken waardoor cellulite kan ontstaan.

Bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en zet aan tot celvernieuwing en verbetering. Hierdoor verbetert de conditie van de huid waardoor deze strakker en gladder wordt.

Wij geven in de salon de Bellabaci Body cup massage, gebaseerd op de traditionele Chinese Cupping, is de ideale behandeling voor iedereen die last heeft van o.a.:

  • Pijnlijke en gespannen spieren
  • Spijsverteringsproblemen
  • Gewrichtspijn
  • Cellulite
  • Hoofdpijn
  • Migraine
  • Striae

Prijs: € 37,- en € 53,50,-
Duur: 30 en 60 min.

 

U kunt deze behandeling ook doen in kuurverband, dan heeft u het beste resultaat.

 

 

Om de huid extra te ondersteunen raden wij aan om een van onze bodyproducten te gebruiken. Wij denken graag met u mee welke voor u geschikt zou kunnen zijn.

 

  • Wij mogen u geen 100% garantie garanderen, de behandel resultaten zijn afhankelijk van uw leefstijl, invloeden van buitenaf, gezondheid, en uw zon gebruik. Nu is het ook zo dat bepaalde medicijnen,stress en bepaalde ziektes het resultaat kunnen beïnvloeden, of dat u misschien hierdoor helemaal geen bindweefsel behandeling mag ondergaan. Vandaar dat wij voor elke bindweefselbehandeling/kuur een anamnese/analyse bij u afnemen, en van u verwachten dat u alles naar waarheid beantwoordt. Heeft u bepaalde allergieën, of slikt u medicatie waar u de naam moeilijk van kunt onthouden, neem ze dan gewoon uw eerste bezoek mee, zo weten wij precies wat u gebruikt.

 

Piura logo