Leuk dat u kennis komt maken met Schoonheidsinstituut Jasmijn. Het even helemaal wegdromen in onze verwarmde behandelstoel, genieten van een op uw huid afgestemde gezichtsbehandeling, of het zomer klaar maken van uw voetjes hoort tot een van onze specialiteiten.

Wij vinden het belangrijk dat u zich helemaal thuis voelt bij ons, daarom hebben wij voorafgaand aan de behandeling altijd even een kort gesprekje met u. Zo hebben wij uw verwachtingen duidelijk in beeld, en kunnen wij u een professionele behandeling op maat bieden.

Wij zijn aangesloten bij de Anbos, en gespecialiseerd in het geven van acne en bindweefseltherapie behandelingen. Wij volgen regelmatig bijscholingen bij de Anbos, en trainingen bij de merken die wij voeren.

Ook zijn wij in 2013 een erkend SBB leerbedrijf geworden. De kennis en ervaring die wij bezitten weer doorgeven aan toekomstige schoonheidsspecialistes, dat is toch het mooiste wat er is.

Kijkt u op uw gemakje even rond op onze website, bij vragen over een behandeling of de producten mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Piura logo