woman-getting-facial

De huid wordt gereinigd door middel van de 2 fase reiniging, eerst komt er een cleansing milk op de huid, hier wordt de huid mee schoongemaakt, hierna wordt er een cleansing gel aangebracht, deze gel wordt bewerkt met water en 2 borsteltjes, hierdoor wordt de huid heel diep gereinigd, en krijgt u al een heerlijke massage.

De wenkbrauwen worden mooi in model gebracht, en de bovenlip wordt geharst, dode huidcellen worden verwijderd met een hele frisse fruitscrub, hierna wordt het Retinol c serum aangebracht en daaroverheen komt de vitamine e massageolie, zowel het gelaat, hals, decolleté en het hoofd worden gemasseerd. Hierna komt er een liftend masker op de ogen, en op het gelaat komt het thermo lift gips masker.

Dit masker bestaat uit 2 delen, eerst komt er een zacht crème masker op het gezicht, hierover heen komt een gaasje en daarop komt een heel dik masker. Dit masker wordt na ongeveer 5 minuutjes steeds harder en warmer ± 17 °C, hierdoor kunnen de werkstoffen die onder het masker zijn aangebracht hun optimale werking doen. Na 20 minuutjes wordt het masker verwijdert en wordt er een dag/nacht verzorging aangebracht.

Dit is de meest gekozen behandeling op dit moment. Let wel op bij claustrofobie is deze behandeling niet aan te raden.

partner-logo03
partner-logo01
provoet
drbaumann-2
piura_white_blanco_background
ikskinperfection-2